(iOS) Cooking Mama: Let\u0027s cook! mod daugiau ištvermės
Feb 11, 2022 17:34:42 GMT -5
Post by systmataraffnetf on Feb 11, 2022 17:34:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
žaisdamas daugiausiai skelbimų. buvo per daug varginantis nostalgijai.
Reikia daugiau nemokamų receptų ir derinamų patiekalų. Išskyrus tai, man patinka žaidimas.
NEKENČU TO😡😡... Kad gautum naujus receptus, TURI MOKĖTI. Personažai atrodo tokie šlykštūs. Tai atrodo kaip kūdikių žaidimas, tiesiog keistas, o rankos yra bjaurios kaip kūdikių (nesakau, kad kūdikiai yra negražūs), receptai yra iš kinų ar japonų kultūros, tai reiškia, kad jis negali būti toks geras, jie yra tikri receptai, bet neveikia ... Jei turite mažą dukrą ar sūnų, tada tas žaidimas skirtas jiems, bet aš vis tiek jo nekenčiu... Išbandykite patys, tuščiai švaistote laiką. 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤
Nepadorus kiekis reklaminių raginimų. Tarkime, kas 20 žaidimo sekundžių.
Neįsivaizduoju, kaip pasakyti, kad šis žaidimas yra blogas, turiu galvoje, kad vienintelis kartas, kai man nepavyko šiame žaidime, yra todėl, kad esu mažas vaikas. Bet kad ir kas nutiktų, šio žaidimo pamiršti neįmanoma.
10 lygis yra kur jis baigiasi??!! Viskas. Kiekvienoje srityje. Nelabai smagu po to. Ir gaila, kad užrakintais receptais gali mėgautis tik tie, kurie turi pinigų išleisti žaidimui. Ne kietas. Iš visų tų skelbimų iššokančių langų NUOLATAI modifikacijos GALĖJO duoti receptą, kaip juos spustelėti ir žiūrėti. Vietoj laimingo maisto. Gali užsidirbti kitose srityse. Ir kokia prasmė iš tų laimingų maisto produktų, kuriuos uždirbate, kai per dieną galite pagaminti tik 5 mini receptus.
Kodėl čia yra reklamos! Aš nutraukiau šį žaidimą
Man tai įdomus žaidimas
Ekrane tiek daug iššokančiųjų langų, tiek daug mygtukų, tiek daug dalykų. Tai neabejotinai painu. Žinau, kad žaidimai mėgsta priversti mokėti už žaidimą, tačiau tai yra dar vienas lygmuo, priverčiantis žiūrėti turinį. Sumažinkite
Tai labai smagu, bet problema yra ta, kad jis visada kabo ir aš atsisiunčiau receptus ir tai neleido man gaminti, o Cooking Mama plaukai keičiasi kiekvieną kartą, kai įeinu į žaidimą. Bet žaidimas vis tiek įdomus
Per daug skelbimų. Negaliu mėgautis žaidimu dėl viso šito šlamšto, kaip iššokantieji langai, kurie bando priversti mane žiūrėti kai kuriuos skelbimus. Super erzina.
Jei skaitote tai, aš tiesiog pasakysiu, kad aš tiesiog atsisiunčiau šį žaidimą ir staiga jis atėjo. Atgal į diegimą, ar galite tai pataisyti, jei pataisysite, įdėsiu 5 žvaigždutes...
Tai geras žaidimas, bet linkiu, kad gal visi receptai būtų nemokami, prašau padarykite juos visus nemokamai😭🙏
Žaidime sunku naršyti, o kai pirmą kartą atidariau programą, aš net negalėjau nieko padaryti dėl savo ir tai tiesiog netvarka
pats žaidimas yra puikus, bet yra per daug skelbimų, kad žaidimą būtų galima žaisti.
Tai nėra labai gerai, aš net negaliu pagaminti jokių pagal užsakymą patiekalų, o patiekalai gaminami tiek ilgai
Tai pati blogiausia programa. Jei mėgstate būti bombarduojami tūkstančių skelbimų, bandydami įgyti pranašumą dėl šlubuojančios Mamos gaminimo versijos, kai už daugybę receptų turite mokėti tikrus pinigus, gaukite šią programą. Atrodo, kad ši programa bando iš jūsų išvilioti kiekvieną paskutinį centą tikrų pinigų ir pelno. Išvada: nepalaikykite programos, kuri tik nori iš jūsų pasipelnyti, o išplėšiant gerą „Nintendo“ žaidimą.
90 % šio žaidimo yra susiję su skelbimų, kurie yra dvigubai ilgesni nei kitų programų skelbimai, žiūrėjimas ir kas 5 sekundes pasirodo iššokantys langai, o tai labai erzina. Aš tiesiog norėjau gaminti patiekalą su mama.
Cooking Mama: Let's cook! Náučné rxce
Nepuiku. Pilna priedų, jei nenorite ką nors daryti. Verčiau būčiau įsigijęs žaidimą ir neturėjau jokių priedų. Gaila, nes tai yra nostalgijos hitas.
Tai baisu, neatsisiųskite jo. Tai taip sunku, užtrunka taip ilgai ir nuobodu, turiu tik žvaigždę, nes norėjau jus perspėti
ugghh!! Buvo puiku, kol sustabdėte mane nuo 10 lygio. Dabar nustosiu žaisti. Taip apmaudu.
Tai smagus žaidimas, bet be galo erzina, kad kūrėjai TIKRAI verčia mus žiūrėti reklamas. Skelbimų stebėjimas yra vienintelis būdas rinkti gaminius, iš kurių galite gaminti maistą, nebent mokate tikrus pinigus, kad gautumėte bakalėjos. *atsidūsta*
kiekviename ekrane nuolat vyksta per daug dalykų, jis nuolat bando priversti jus žiūrėti skelbimus su iššokančiaisiais skelbimais, siūlančiais žiūrėti monetų skelbimus, aš buvau labiau susierzinęs nei linksmas žaisdamas
geras graphic.controller.gameplay.bet reikia daugiau atnaujinimo.. bus smagiau, jei į žaidimą įdedi keletą istorijų. Ir manau, kad gerai, jei turite 3D restoraną ir žmones, kurie jį užsako..😊😇(p /s: Atsiprašau, jei mano anglų kalba yra bloga, bet tai yra mano pasiūlymas) ir galiausiai didžiausias ačiū, nes šis nuostabus žaidimas buvo sukurtas...
Cooking Mama: Let's cook! ትምህርታዊ yxio
Baisus žaidimas. nes kokybė nebuvo tokia gera. Tik man.
Jaučiu, kad žiūrėjau daugiau skelbimų nei žaisdamas žaidimą. Taip pat menas ir žaidimas nėra labai jaudinantis. Atsiprašau.
Gerai, mano mokėjimas už receptų pakuotes neveikia, pašalintas ir vis tiek neveikia.
Man tai labai patinka. Turiu galvoje, kad žaidimas yra toks nuostabus, kad jis toks lengvas ir labai paprastas. ir apie monetų gavimą skelbimuose... Man tai tikrai nerūpi... heh =] (mano amžiui tai neleidžiama, bet.. kam tai rūpi? ) Edit: taip pat skiriu 5/5 - nuo savęs
išdėstymas šiek tiek netvarkingas, žiūrėjau skelbimus, kad atrakinčiau vaizdo įrašus, bet jie vis tiek užrakinti, taip pat iššvaistau monetas bandydamas juos žiūrėti.. bet nepavyko, aš nekenčiu pinigų švaistymo
Man visada patiko gaminti maistą ir mechanikus, bet tai tapo ryšku ir greita. Taip pat per daug visko, nes norėjau gaminti maistą. Restoranas, sodas ir žvejybos dalykai yra puikūs, bet norėčiau, kad taip būtų. būdas tik gaminti maistą, jei būtų ramesnės grafikos parinktis, man nepatinka galvos skausmas lol
Anksčiau tai buvo geras žaidimas, nebuvo toks painus, koks yra dabar. Yra tiek daug dalykų, kurie mane labai supainiojo, bet vis tiek geras darbas, kad jį atnaujinau.
Cooking Mama: Let's cook! Náučné rxce
Dabar galima žaisti neprisijungus! TAIP! tai didelis pliusas. Vis tiek turite prisijungti prie interneto, kad galėtumėte atsisiųsti receptų ir kitų dalykų, bet dabar galite žaisti neprisijungę ir jūs, vaikinai, įtraukėte į žaidimą tiek daug veiklos. Galite žvejoti, galite gaminti maistą, parduoti, auginti vaisius, turėti restoraną ir t. t. dabar verta. Labai ačiū.
Gaminti receptus žingsnis po žingsnio yra smagu, o visa kita – ne. Nenoriu pirkti daugiau receptų už tikrus pinigus, nenoriu žaisti „sukurk savo restoraną“, tiesiog noriu paruošti receptą su tokia pačia grafika, kurią turi šis žaidimas. gal kas zinot dar kokius tokius zaidimus??
Toy Tap Fever - Puzzle Blast Пъзели ohm
Žaidimas atrodo gerai, bet laikas yra baisus, yra per daug skelbimų ir tiek daug vyksta fone, kad tai tiesiog juokinga.
Fainas. Kartai kai ner ka veikt fainoka.. Arba kai tu labai nori but kepejai ir stai...
Ekrane pasirodo per daug dalykų. Dėl to svaigsta galva ir nesiorientuoja. Tai vizualiai netvarkinga. Gaila, nes kažkada mėgau šį žaidimą..
Aš įdiegiu šį žaidimą savo vaikams ir jiems tai labai patinka. Bet, matyt, yra netinkama reklama vaikams (žaidimo reklama). Prašau pataisyti. Dėkoju.
Lygiai taip pat, kaip ir DS versijoje, tačiau dėl 2 ar daugelio skelbimų kyla painiava naršyti, kai bandote žaisti ir žiūrite meniu, kad galėtumėte peržiūrėti paprastas parinktis arba ruošti maistą. Išskyrus tai, tai yra klasika tarp kitų mobiliųjų žaidimų!!!